Idag har vi erbjudande på våra vackra möbler hos Bankomat Odenplan. Vi erbjuder 35% rabatt hela kvällen. Vi kommer kontinuerligt erbjuda gamla och nya kunder bra priser i vårt showroom och vi är mycket glada att ha detta samarbete och erbjuda vårt gemensamma koncept. Bankomat By Rustic Living.

Läs hela inlägget »

Den omåttligt populära tapasrestauragen Papas Tapas i Eskilstuna har utökat med nya lokaler och tog då hjälp av Rustic Living för att möblera de nya ytorna, då de ville ha en rustik och industriell känsla i sin lokal och på sina möbler. 

Passa på att besöka restaurangen när de slår upp portarna till den nya lokalen.

Kom ihåg att återvinning är en hit.

Läs hela inlägget »

Under gårdagen byggde Rustic Living upp uteserveringen på Corner Pub i Märsta, Stockholm.
I detta projekt ansvarade vi för allt från design och 3D-ritning av projektet till uppbyggnad på plats.
Så nu kan puben stoltsera med en uteservering med rustik känsla. Alla möblerna är från Rustic Living.

Läs hela inlägget »

Kontraktet är signat och vi är stolta över att presentera ytterligare en partner till Rustic Living.

Den 9 april öppnade Bankomat Seaside by Rustic Living dörrarna och det går numera att beställa produkterna direkt på restaurangen.

Välkomna in i Rusticfamiljen!

Läs hela inlägget »

Bankomat by Rustic Living

Fredagen 31 oktober öppnade Sveriges mest kreativa och banbrytande restaurang/inedningsbutik. Vi fick fantastisk respons och baren sålde nästan lika mycket möbler som drinkar!

Tack alla som kom i fredags och vi hoppas att vi ses över god mat, goda drinkar och fantastiska möbler, framöver. 

Läs mer på http://www.rusticliving.se/bankomat-by-rustic-living-23891110
 

Läs hela inlägget »
Henrik och Emil i Indien Henrik och Emil i Indien

RUSTIC LIVING NYLANSERAS AUGUSTI 2014!

Efterfrågan av våra produkter har varit fantastisk! Därför kommer Rustic Living från och med augusti 2014 att ha en egen kollektion av möbler och inredning i eget namn och på eget lager i Sverige. Vi producerar och importerar egna designer direkt från fabrik i Indien. Fram till dess kommer hemsidan att vara lite ad hoc, med tanke på kvalitet på nya bilder samt att vi skalar sortimentet och har utförsäljning på våra lagervaror. Vi hoppas på förståelse för detta och ni är varmt välkomna att beställa varor ändå! :)

Läs hela inlägget »

Vi på Rustic Living tänker ju inte bara på våra produkter när vi tänker återanvändning. Istället för att kasta gamla tapetstumpar kan man ju använda de som en inredningsdetalj! Bilder är från vår medarbetare Emils hem. Denna typen av inredning passar perfekt till våra möbler och vår inredning på Rustic Living!

Läs hela inlägget »

Vi är så innerligt stolta över att nu kunna lansera Rusticliving.se. Ni kommer få se massa härliga produkter med helt unik känsla och till allra största del återvunnet material. Det är viktigt för oss att dessa aspekter genomsyrar alla produkter vi tar in i vår webshop.
Har ni tips, råd eller önskemål. Tveka då inte att ta kontakt med oss på info@rusticliving.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: inredning mässa