Nytt unikt samarbete mellan restaurang Bankomat och möbelföretaget Rustic Living vid Odenplan – Bankomat By Rustic Living

Samarbetet lanserades fredagen den 31 oktober.

Ett nytt spännande samarbete mellan restaurang Bankomat och möbelföretaget Rustic Living ska resultera i ökad upplevelse och skönt barhäng vid Odenplan.

 -I och med att vi renoverat restaurang Bankomat vid Odenplan så inleder vi samarbetet med Rustic Living som kommer att inreda restaurangen med sina rustika och återvunna möbler. Det känns mycket roligt att vi hittat detta samarbete som vi hoppas ska öka våra kunders intresse att besöka oss.
 säger Tapi Andrén, ägare av Bankomat.


 
Bankomat By Rustic Living kommer att fungera som ett showroom för möbel- och matintresserade med känsla för god kvalitet. Den unika med konceptet är att man kan beställa våra möbler direkt i baren. Man kan också klämma och känna för att sedan gå hem och beställa på siten www.rusticliving.se, men viktigast av allt vill vi vara ett forum för nytänkande i möbel- och restaurangbranschen  
säger Emil Silverflod, projektledare Rustic Living.


Restaurang Bankomat en kvarterskrog med en härlig puls i hjärtat av Vasastan. Med hjälp av de tre ingredienserna: mat, dryck och atmosfär, hoppas vi bli det självklara valet för er som vill äta en god bit grillat, dricka några cocktails eller bäst av allt kombinera mat och dryck i en livlig och pulserande miljö. 

Vi serverar à la carte alla dagar i vecka samt brunch söndagar. Varje onsdag-fredag från 16.00 är vår After-Work det självklara valet. Helgen kickar igång varje fredag med att någon av våra vassa DJ´s tar över högtalarna.

Rustic Living, startade 2014 och är sprunget ur ett genuint och stort intresse av unika, originella och miljömedvetna möbler. Idén med Rustic Living är att kunna erbjuda unika, miljövänliga och trendriktiga möbler och accessoarer till priser som konkurrerar med de stora möbelvaruhusen.

För mer information kontakta Tapi Andrén, delägare på Bankomat på 0735-353765 alt. Emil Silverflod, projektledare Rustic Living på 0725-619111